Cele mai frumoase si ieftine picioruse !

  • Picioare mobila lemn

Picioare mobila lemn - produse strunjite    Go to English version of this website

Laviprod Forest srl. produce accesorii strunjite pentru mobilier, respectiv picioare mobila din lemn masiv.
Alegerea unui anumit model de picior pentru mobila are întotdeauna un rol-cheie in designul de mobilier. Prezenta si forma acestor accesorii determina imaginea generala a mobilierului. Prin urmare, este important să alegeți întotdeauna cea mai bună potrivire a unui picior pentru un anumit set de mobilier. Picioarele strunjite din lemn pentru mobila le executam cu precadere din esente lemnoase locale ca de exemplu fagul, frasinul si stejarul. Printre esentele de lemn moale, din care se poate confectiona un picior rezistent, recomandam clientilor nostri lemnul de tei, molid sau artar.
Compania noastra este o companie de Top din Romania specializata in producerea de picioare pentru mobilla. Produsele noastre de accesorii strunjite este realizata pe strunguri automate de ultima generatie - vedeti Video mai jos.
Daca santeti nerabdatori sa aflati pretul unui picior de mobila din lemn masiv, folositi calculatorul nostru de preturi.


Video - timp de vizionare 49 sec.


Productie: 
- 800.000 de picioruse lunar.

Picioare mobila lemn

Laviprod Forest srl. - Lider in productia de picioare din lemn pentru mobilier. 

- Optati pentru cumpararea unui anumit tip de picior din lemn pentru mobilier direct de la producatorii specializati in productia de accesorii pentru mobila - Compania noastra, Laviprod Forest srl. din Romania va ofera aceste produse la cel mai bun pret de pe piata.

- Picioarele strunjite pentru mobila pot fi cumparate si de la resellerii care fac chiar o mica afacere din vanzarea acestor accesorii respectiv, picioare strunjite din lemn masiv.

- Poti cumpara aceste accesorii, picioare strunjite pentru mobila, daca nu aveti nevoie de cantitati mari si de pe site-urile de vanzari online cum ar fi Ebay sau Amazon, dar trebuie sa stii ca pretul e destul de ridicat.

Accesorii strunjite din lemn - picioare pentru mobila.

Acest tip de accesorii strunjite respectiv picioare pentru mobila sunt foarte raspandite datorita numeroaselor forme, ele fiind prezente atat pe mobilierul minimalist cat si cel clasic sau antichizat.
Produsele noastre, aceste accesorii strunjite din lemn, respectiv picioare strunjite pentru mobila, sant unice din punct de vedere al calitatii acestor produse sau al alegerii unui anumit tip de picior din lemn pentru mobila. 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice model de picior de mobilier. Echipa Laviprod Forest va va raspunde la orice intrebare legata de interesul dumneavoastra pentru aceste accesorii sau pentru orice tip de picior de mobila sau alte produse pe care le executam.
Santem deschisi la orice varianta de achizitie de picioare reciproc avantajoasa.                                                                

Picioare din lemn pentru mobila

Picioare strunjite lemn

Picioare strunjite din lemn masiv.

Un rol important in executia mobilierului pentru birouri, bucatarii, livinguri, sufragerii, dormitoare il ocupa alegerea adecvata a unui model de picior strunjit pentru respectivul tip de mobilier. Acest tip de picior are protectie la partea inferioara.

Picioare mobilier lemn

Accesorii mobila -picioare mobilier.

Folosind un tip deosebit de picior de mobilă din lemn pentru diverse seturi de mobilier, putem evidenția cu ajutorul acestor accesorii liniile delicate ale mobilierului nostru decorand cu prezenta unui anume set de picioare, intreaga locuinta.

Materia prima - produse pentru mobila

Materia prima pe care o folosim la fabricarea unui picior strunjit pentru mobila o reprezinta lemnul masiv in special fag din padurile de foioase ale Romaniei. 

In cadrul licitatiilor la care participam facem atat achizitii de busteni de fag dar nu ignoram nici alte esente, cum ar fi stejar, pin, brad si molid. In functie de cerere si tipul de picior comandat, ne aprovizionam din timp si periodic cu o cantitate suficienta de materie prima lemnoasa pentru a onora absolut toate comenzile de produse strunjite primite de la clientii nostri. 

Bustenii sant adusi in fabrica unde vori fi prelucrati si transformati in cherestea.

Cum se fabrica un picior - produse finite

Bustenii achizitionati se prelucreaza in gater in vederea obtinerii cherestelei folosite la realizarea unui picior. 

Cheresteaua folosita pentru productia acestor accesorii, picioare strunjite, se usuca pana la o umiditate de 8-12%, intr-un uscator automatizat. Procesul de uscare dureaza intre 30 - 60 de zile, in functie de umiditatea si grosimea acesteia. 

Dupa scoaterea cherestelei din uscator aceasta se taie in rigle cu sectiunea patrata adecvata fiecarui picior. Riglele se scurteaza, iar bucatile rezultate se prelucreaza pe strunguri automate. Urmeaza lacuirea, dupa care se ambaleaza in cutii.

# 3 motive ca sa ne alegeti parteneri

Laviprod Forest srl are sediul in Buzau este una din companiile de top din Romania in ceea ce priveste productia de accesorii de mobilier, respectiv picioare mobila lemn masiv - vezi diplome Locul 1 (FSC Agreement). 

Produsele noastre sant apreciate de parteneri din Franta, Anglia si Romania care detin fabrici de mobila si ne-au ales pe noi pentru fabricarea de picioare pentru mobila; in plus, calitatea ceruta pentru aceste accesorii de mobilier e maxima.
In 25 de ani de activitate nu am avut nici o zi de intarziere in livrarea periodica si la termen a comenzilor de accesorii respectiv picioare strunjite catre clientii nostri.