Cine suntem

Compania Laviprod Forest srl. are in componenta sa, oameni tineri cu initiativa care alaturi de cei mai cu experienta alcatuiesc un colectiv dinamic, dornic sa lucreze  intr-una din Companiile de Top ale judetului si cu cea mai moderna tehnologie de prelucrare a lemnului.

Echipa

Lavinia Corina Posedaru

Pozitia: Manager

Tel: (+ 40)-744-751.112

Email:

Florin Posedaru

Pozitia: Director tehnic

 Tel: (+40)-745-640.250

Laura Udrescu

Pozitia: Asistent Manager

Gabrielle Cristian

Pozitia: Sef productie
Materia prima
 Materia prima pe care o folosim la fabricarea unui picior strunjit din lemn pentru mobila o reprezinta lemnul masiv in special fag din padurile de foioase ale Romaniei. 
 
In cadrul licitatiilor la care participam facem atat achizitii de busteni de fag dar nu ignoram nici alte esente, cum ar fi stejar, pin, brad si molid. 
In functie de cerere si tipul de picior comandat, ne aprovizionam din timp si periodic cu o cantitate suficienta de materie prima lemnoasa pentru a onora absolut toate comenzile de picioare strunjite primite de la clientii nostri. 
 
Bustenii sant adusi in fabrica unde vori fi prelucrati si transformati in cherestea.
Cum se fabrica?
Bustenii achizitionati se prelucreaza in gater in vederea obtinerii cherestelei folosite la realizarea de produse strunjite. 
 
Cheresteaua folosita pentru productia acestor produse strunjite, se usuca pana la o umiditate de 8-12%, in uscatoare automatizate. Procesul de uscare dureaza intre 30 – 60 de zile, in functie de umiditatea si grosimea acesteia. 
 
Dupa scoaterea cherestelei din uscatoare aceasta se taie in rigle cu sectiunea patrata adecvata fiecarui picior. Riglele se scurteaza, iar bucatile rezultate se prelucreaza pe strunguri automate. 
Urmeaza lacuirea, dupa care se ambaleaza in cutii.
3 motive sa ne alegeti
1. Laviprod Forest srl are sediul in Buzau este una din Companiile de Top din Romania in ceea ce priveste productia de accesorii de mobilier, respectiv picioare mobila lemn masiv – vezi diplome Locul1 (FSC Agreement).
 
 2. Produsele noastre sant apreciate de parteneri din Franta, Anglia si Romania care detin fabrici de mobila si ne-au ales pe noi pentru fabricarea de picioare pentru mobila; in plus, calitatea ceruta pentru aceste accesorii de mobilier e maxima.
 
 3. In cei peste 25 de ani de activitate nu am avut nici o zi de intarziere in livrarea periodica si la termen a comenzilor de accesorii respectiv picioare strunjite catre clientii nostri.
Derulează în sus